39900 Ft59900 Ft

2024.07.29-08.02

A táborok 5 naposak, hétfőtől péntekig tartanak. Hagyományaink szerint az utolsó nap bemutatóval zárul, ez most pénteken lesz. A szülők és érdeklődők a táborzárón felmérhetik, mit tanultak a gyerekek az itt töltött napok alatt.

Fizesse be a tábordíjának a felét és majd tábor indulás előtt a további fennmaradó összeget!
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás:

Az “Ottalvós” Tábor Díja Tartalmazza:
A Tábor Részvételi Díja:

59 900 Ft/Fő

  • 5 nap és 4 éjszakára (hétfő – péntek) a szállás-
  • napi 4 étkezés
  • napi 2 lovas foglalkozás (délelőtt lovardai munka, délután játékosabb tereplovaglás gyakorlatokkal)
  • minden egyéb program (kézműves foglalkozás, éjszakai bátorságpróba, különféle versenyek, játékok, strand belépő) költségét

Napközis Tábor Díja Tartalmazza:
A Tábor Részvételi Díja:

39 900 Ft/Fő – től

  • a napi 2 étkezést (ebéd és uzsonna)
  • a délelőtti lovaglást
  • a délutáni kézműves és egyéb foglalkozások valamint
  • a szerdai lovas túra költségét
  • amennyiben „szállítás”-sal kérik: a szállítás költségét Szeged – Leon-Cavallo lovarda útvonalon, naponta, oda-vissza
  • amennyiben szállítás nélkül kérik: a délutáni lovasfoglalkozás (azonos a bentlakásos táboréval) költségét

Különleges, Egyedi Hangulatú Jurták

Aki még nem aludt jurtában, nálunk kipróbálhatja milyen érzés eredeti, mongol jurtákban eltölteni 5 éjszakát. Jurtáinkban ágykeretekre helyezett matracokon aludhatnak. A táborlakók rendelkezésére állnak a szabadtéri tusolók mellett rendes fürdők, illetve angol wc-k is. Így a jurták a nomád élet hangulatát élvezhetik, nem minden komfort nélkül.

Eredeti Stílusban Helyreállított Parasztház

Az alföldi tájra jellemező tanyasi házikóban 14 főt tudunk elszállásolni, emeletes ágyakon, ahol a fürdő, a mosdó és a WC is a házon belül található.

Napi Négyszer Kínálunk Étkezést

Házias ízekkel, a sok mozgástól és jó levegőtől megéhezett lovasoknak szánt adagokban, az ebédhez szörppel vagy limonádéval, vacsorához és reggelihez teával vagy kakaóval. Ásványvíz korlátlan fogyasztással áll rendelkezésre. Szükség szerint, külön egyeztetés után egyedi étrendet is tudunk biztosítani. Fontos számunkra, hogy mindenki megfelelően egyen és igyon, hiszen csak az tud jól lovagolni, aki rendesen táplálkozik.

Hétfő:

10 óráig érkezés, szállás elfoglalása, lovas tudás felmérése, ebédszünetben számháború vagy fürdés a medencében, délután lovardai foglalkozás, ügyességi feladatok gyakorlása lóháton

Kedd:

Délelőtt lovardai foglalkozás, futószárazás, osztálylovaglás a lovasok tudása szerint. Délután ügyességi csapatverseny. Cél, hogy minél több lovat kipróbáljanak a gyerekek, megismerve ezzel a lovak stílusát egyéniségét. Ebédszünetben Hobby Horse (seprűnyel lovacska) versenyt rendezünk.

Szerda:

Egész napos túralovaglás, ahol bejárjuk a környék tanyavilágát. Úti célunk sándorfalvi Nádastó, ahol ebédelünk és egy kis strandolás is belefér. A Nádastó közvetlen szomszédságában bivaly-merengőn sétálunk be a nádrengetegbe és próbáljuk meglesni a bivalyokat természetes életkörülményeik között. A csapat éppen nem lovagló tagja lovaskocsin vagy busszal tartanak velünk. Este bátorságpróba különböző „rémisztő” feladatok megoldásával. Természetesen ezt is táborlakóink korához és kedvéhez igazítjuk. Akinek szokatlan és rémisztő a sötétben, zseblámpával járni erdőt-mezőt, annak is tudunk játékos-szórakoztató feladatot adni. Este csillagfényes mozinkban nézünk valamilyen lovas filmet.

Csütörtök:

Délelőtt lovardai foglalkozás, futószárazás, lovastorna, osztály-lovaglás. Délután játékos tereplovaglás, különböző izgalmas feladattal felturbózva. Este tábortűz és kézlenyomatozás az étkező falára.

Péntek:

délelőtt felkészülés a táborzáró bemutatóra, 3 órától zenés bemutató a szülőknek és meghívott vendégeknek. Esténként: foci, gyepfoci, röplabda, fürdés, tábortűz, fölös energiákat levezető fogócska és tanyagazda verseny.

További információk

Tábor típusa:

Bentlakásos lovastábor, Napközis lovastábor szállítással, Napközis lovastábor szállítás nélkül

Tábor Információk:

Kezdés: 2024-07-29

Befejezés: 2024-08-02

Kezdési idő: 08:00 CEST

Befejezési idő: 15:00 CEST

Helyszín: Leon-Cavallo SE, Ferenci Farm 6764 Balástya, Fehértó tanya 28

Telefonszám: +36302744560

E-mail: lovastabor@leon-cavallo.hu

icon-1.png

Rólunk

A Leon-Cavallo Sportegyesület célja, hogy biztosítsa a biztonságos és folyamatos hobby lovaglás lehetőségét, kielégítse a lovasoktatás...
icon-2.png

Címünk:

Leon-Cavallo SE, Ferenci Farm6764 Balástya, Fehértó tanya 28
icon-3.png

Elérhetőségek:

info@leon-cavallo.hulovastabor@leon-cavallo.hu+36 30 274 4560
Hírlevél

Adatkezelési nyilatkozat - ÁSZF - Leon-Cavallo lovasklub © 2024. Minden jog fentartva. - Power by Snartpress